A Sports Gràcia oferim serveis de lloguer de material d’esquí, snowboard, esquí de muntanya, botes i raquetes de neu. Esquiar o disfrutar de la neu no ha estat mai tant fàcil!

SERVEIS QUE OFERIM

Esquí  alpí
Per comoditat del client, es realitza un pack en el que s’ inclou tot el material necessari;  botes, esquís i pals. Aquest pack pot ser llogat per un únic dia, per una sèrie de dies o per temporada.
Evidentment també es pot llogar el material per separat, si per exemple només necessites botes, tens disponible només les botes. La mateixa opció l’oferim amb tota la resta de material de l’equip.

 

Esquí de muntanya (Skimo o Touring)
Tots els nostres esquís de muntanya són nous. Oferim l’opció de lloguer igual que el de l’esquí alpí, en forma de pack o d’elements per separat. Els únics elements no disponibles per separat són les pells ja que són exclusius de cada equip.
Igual que ens els casos anteriors, es pot llogar per un dia o varis. En aquest cas no és possible el lloguer de temporada per l’alta rotació en els equips.
En el cas d’esquí de muntanya disposem també de lloguer de material electrònic de seguretat i rescat en cas d’allaus.

 

Snowboard
El lloguer de snowboard funciona igual que els anteriors; en forma de pack o elements individuals.

 

Raquetes de neu
Totes les nostres raquetes de neu són noves i adaptables. El seu lloguer és més ràpid que en el cas dels equips anteriors ja que no s’han d’emprovar.
Igual que ens els casos anteriors, es pot llogar per un dia o més. En aquest cas no és possible el lloguer de temporada per l’alta rotació dels equips.