A SPORTS GRÀCIA oferim serveis de lloguer de material d’esquí, snowboard , esquí de muntanya, botes i raquetes de neu. Al local d’Iscle Soler n. 3 és on trobaràs totes aquestes opcions i sempre t’assessorarem com calgui. Truca’ns per fer una prereserva, omple el formulari o per a més informació ens trobaràs al 93 789 17 03.

 

Esquí  alpí
Els preus del lloguer van en funció del material llogat. S’han definit a grans trets dos nivells d’esquís diferents adaptats als nivells dels clients esquiadors.
Per a comoditat del client, es realitza un pack en què s’ inclou tot el material necessari:  botes, esquís i pals. Aquest pack pot ser llogat per a un únic dia, per a una sèrie de dies o per a tota la temporada de neu.
Evidentment també es pot llogar el material per separat, si per exemple només necessites botes, tens disponible només les botes. La mateixa opció l’oferim amb tota la resta de material de l’equip.

 

Esquí de muntanya
Tots els nostres esquís de muntanya són nous. Oferim l’opció de lloguer igual que el de l’esquí alpí, en forma de pack o d’elements per separat. Els únics elements no disponibles per separat són les pells, ja que són exclusives de cada equip.
Igual que en els casos anteriors, es pot llogar per un dia o diversos. En aquest cas no és possible el lloguer de temporada per l’alta rotació dels equips.
Tenim disponible de lloguer un splitboard, la versió d’esquí de muntanya però per als aficionats a l’snowboard.
En el cas d’esquí de muntanya i splitboard disposem també de lloguer de material electrònic de seguretat i rescat en cas d’allaus.

 

Snowboard
El lloguer de snowboard funciona igual que els anteriors; en forma de pack o elements individuals, per dies o temporada.

 

Raquetes de neu
Totes les nostres raquetes de neu són noves i adaptables. El seu lloguer és més ràpid que en el cas dels equips anteriors, ja que no s’han de provar.
Igual que en els casos anteriors, es pot llogar per a un dia o més. En aquest cas no és possible el lloguer de temporada per l’alta rotació dels equips.

 

Esquí de test precompra
Tenim  disponible certs models nous per a fer test abans de decidir-te a fer la compra amb nosaltres. En aquest cas pregunta’ns les opcions que oferim i en què repercutiria en cas de compra dels esquís provats.

··

CONTACTE I PRE-RESERVA

··

CONDICIONS DE LLOGUER DE MATERIAL
1.RECOLLIDA DE MATERIAL
Per la recollida de material es necessita documentació oficial. Es lliurarà un rebut amb tota la informació del material llogat que s’haurà d’entregar el dia de tornada.
2.RESERVES
Es tornarà la totalitat de la reserva si s’avisa amb la suficient antelació.  També es podrà canviar el dia de la reserva, sempre i  quan s’avisi amb la suficient antelació; 5 dies laborables.
3.DEVOLUCIÓ
El material es tornarà el dia especificat en el rebut. L’ incompliment  d’aquesta norma serà sancionat amb el recàrrec d’un dia de lloguer per cada dia transcorregut després de la data.
4.DEVOLUCIÓ FORA DE TERMINI
En cas de ser impossible la devolució del material en la data acordada, s’avisarà el més aviat possible. Sinó s’avisa hi ha recarreg d’un dia de lloguer per cada dia transcorregut després de la data pactada.
5. PÈRDUA O ROBATORI DE MATERIAL
La pèrdua o robatori del mateix suposarà el seu abonament total. S’haurà de presentar la denúncia del robatori en botiga.
6.CANVI DE MATERIAL
Es considerarà pèrdua del material, quedant subjecte a les especificacions de l’apartat 5.
7. TRENCAMENT DEL MATERIAL
Queda subjecte al nostre criteri, segons causes i tipus de trencament del material.
8. MATERIAL ELECTRÒNIC
El material electrònic suposa un tractament especial. La pèrdua,  robatori o trencament del mateix suposarà el seu abonament total pel seu cost econòmic.