Des de fa anys, a SPORTS GRACIA disposem de servei de reparació d’esquí i snowboard. La nostra maquinària Wintersteiger, junt amb l’ajuda del nostre skiman  amb més de 15 anys d’experiència, et deixaran el material d’esquí com nou.

 

Porta´ns el teu material, li farem un diagnòstic i t’explicarem les opcions que creiem que són les ideals per al teu equip. Les reparacions poden ser diverses, des de tapar forats, encerades, soles i cantells a accions individualitzades específiques.

 

En temporada de gran demanda de reparacions, demanem als clients que facin les entregues de material amb un mínim de tres dies laborables de marge; és a dir, si tenim pensat anar a la neu el cap de setmana, és millor entregar el material el dilluns, màxim dimarts, per així garantir la qualitat de la reparació. Evidentment també disposem de servei exprés en cas d’emergència.

 

La feina en el taller és manual i es dedica el temps necessari a cada client per a garantir les millors reparacions. Amb un millor manteniment del material aconseguiràs millor rendiment esportiu, gaudi i seguretat.

 

ACCIONS MÉS COMUNES

Reparació d’esquí i snowboard

Afilament de cantells d’esquí i snowboard

Reparació de soles d’esquí i snowboard

Rectificació de soles

Reparació de botes d’esquí

 

Contacta amb nosaltres al 93 789 17 03 (horari comercial) per a qualsevol dubte.

T’esperem!