Des de fa anys, a SPORTS GRACIA disposem de servei de reparació d’esquí i snowboard. La nostra maquinària Wintersteiger junt amb l’ajuda del nostre Skiman amb més de 15 anys d’experiència, et deixaràn el material d’esquí com nou.

 

Porta´ns el teu material, li farem un diagnòstic i t’explicarem les opcions que creiem que són les ideals per al teu equip. Les reparacions poden ser diverses, des de tapar forats, encerats, soles i cantells a accions individualitzades específiques.

 

En temporada de gran demanda de reparacions, demanem als clients que facin les entregues de material amb mínim tres dies laborables de marge, és a dir si tenim pensat anar a la neu el cap de setmana, és millor entregar el material el dilluns, máxim dimarts, per així garantir la qualitat de la reparació. Evidentment també disposem de servei exprés en cas d’emergència.

 

La feina en el taller es manual i es dedica el temps necessari a cada client per a garantir les millors reparacions. Amb un millor manteniment del material aconseguiràs millor rendiment esportiu, gaudi i seguretat.

 

ACCIONS MÉS COMUNES

Reparació d’esquí i snowboard

Afilat de cantells d’esquí i snowboard

Reparació de soles d’esquí i snowboard

Rectificat de soles

Reparació de botes d’esquí

 

Contacta’ns al 937891703 (horari comercial) per a qualsevol dubte.

T’esperem!