Roba sostenible i de producció Fair Trade
A SPORTS GRACIA oferim i apostem una gran selecció de roba de fabricació sostenible (Eco-friendly). Moltes de les marques amb les que treballem com North Face, Patagonia, La Sportiva estan fent un gir en la producció dels seus productes per a un consumidor més exigent i concient envers el medi ambient. Altres marques com Organic Picture han basat des de la seva formació la seva producció amb roba sostenible i materies primes d´origen Fair Trade.

Què és la roba sostenible i Fair Trade?
Hi ha moltes maneres de fabricar roba i alguns dels mètodes tenen un menor impacte sobre el medi ambient. La roba sostenible (Eco-friendly) fa exactament això, perquè fa servir recursos ecològics, com ara materials reciclats i materials de fibra ecològica. També molts dels materials utilitzats són considerats d´origen Fair Trade, de manera que els productors de la materia prima no són explotats per la seva feina i són pagats justament.En conjunt la roba sostenible o de começ just és bo per el nostre planeta amb recursos limitats, però també per a nosaltres i generacions futures, ja que la producció de roba utilitza menys productes químics.

Visita´ns físicament al centre de Terrassa on rebràs assesorament professional i personalitzat o consulta la nostra oferta de venda on-line.