A SPORTS GRACIA trobaràs una ampla sel·lecció d´equipament per córrer per muntanya; des de sabatilles a roba tècnica específica. Quan t´inicïes al Trail running, la sabatilla és l´element més important; aquesta necessita unes característiques tècniques específiques com són el tac per garantir agafada, tracció i per evitar relliscades. També cal destacar que són més robustes, que no necessàriament implica més pes, sinò que incorporen tecnologies per evitar lesions i amortiguar millor.

El Trail Running com a sport
Si comparem córrer per asfalt o per muntanya els estudis conclouen que córrer per camins, desnivells i canvis de ritme millora la resistencia a les cames. També augmenta l´equilibri, la coordinación i l´agilitat. Com propiament diu el seu nom, Trail Running, camins i natura i els llocs on se sol practicar també influeix positivament en la psicologia del corredor.

La roba de Trail Running
Les peces dissenyades per a córrer per muntanya no són molt diferents que les que es poden trobar per a practicar altres esports. És important però, que siguin d´un teixit tècnic (no de cotó) i que siguin transpirables.

Segons quines són les condicions meteorològiques en què es desenvolupa l´activitat, el treball en capes és molt important. Una jaqueta de running seria una capa externa, aquesta també hauria de ser material tècnic i transpirable i lleuger, de manera que es pugui empaquetar fàcilment quan calgui. Els pantalons curts han de ser lleugers, transpirables, elàstics i d’assecat ràpid. Els mitjons han dárribar fins als turmells per aconseguir protecció contra pedres, pals i fang que es trobin pel camí. També és bo tenir una gorra per protegir-se del sol i unes ulleres per protegir els ulls.

Visita´ns físicament al centre de Terrassa on rebràs assesorament professional i personalitzat o consulta la nostra oferta de venda on-line.